Additional menu

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Fibromyalgie Opstelling

1 september 2023 @ 19:00 - 21:30

€90
fibromyalgie

Neem je teveel op je om de lieve vrede te bewaken? Teveel verdriet, teveel pijnlijke herinneringen. Je wil niet meer, het is genoeg geweest.

Fibromyalgie – Chronische pijn aan het bewegingsapparaat en nog een stapel aan andere symptomen.

Wat wil de pijn jou vertellen? Kom erachter met een ziekte-opstelling.

Helen in relatie

Door de ziekte op te stellen maken we contact met het systemische informatieveld van het familiesysteem. Representanten nemen waar wat of wie het is dat wordt buitengesloten. In relatie tot de ander zie je terug wat ziekte komt vertellen. Andersom kan het helen van relaties een ziekte in een ander daglicht stellen. Bekijk bijvoorbeeld een ziekte niet als het probleem van één persoon in een systeem, maar als van het hele collectief.

Healing happens in relationship

Stephan Hausner

Een ziekteopstelling is geen behandeling

Ondanks dat een opstelling geen behandeling is, kunnen we wel aan het licht brengen wat een ziekte of symptoom voor boodschap heeft.

“Zelfs als we met zieken werken dan zijn we nog niet bezig met ziektebehandeling of genezing. We beperken ons tot het systemisch werk, tot de dynamieken die bij de huidige familie of de familie van herkomst een rol spelen. Zodra die aan het licht komen, heeft dat vaak een verzachtende of zelfs genezende werking op de ziekte, maar dat is geen doel op zich. Het kan namelijk net zo goed zijn, dat in de opstelling duidelijk wordt dat de ziekte op zijn plaats is en dat de cliënt groeit door deze ziekte. Daarom zou een poging om genezing te willen bewerkstelligen, hier een inbreuk zijn op de ziel van de patiënt en een inbreuk op zijn lot. We gaan hier naar een ander niveau van helpen, in contact met iets groters.”

Bert Hellinger ‘De kunst van het helpen’

Deelname is 90 euro, inclusief koffie, thee. Parkeren is kosteloos. Aanmelden via onderstaand telefoonnummer of trudimulder@live.nl.

Gegevens

Datum:
1 september 2023
Tijd:
19:00 - 21:30
Kosten:
€90
Evenement Tags:
, , , , , , , ,

Organisator

Trudi Mulder
Telefoon
06 51202980
E-mail
trudimulder@live.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Leusden
Op aanvraag
Leusden, Utrecht Nederland
+ Google Maps